Szemüveglencsék törésmutatója és felületkialakítása

Aszférikus szemüveglencse

Tartalom

  Kapható színváltozatok: fekete és ezüst Átlós látószög: 40° Mérete: 58,8 x 63,5 mm Tömege: gramm A többszörös tükröződés mentes bevonat és a három ~ alkalmazásának köszönhetően az objektív kiváló optikai teljesítményt nyújt, ráadásul ez utóbbi lehetővé teszi azt is, hogy a gép háza a benne rejlő tudáshoz képest rendkívül kompakt maradjon.

  lucid dream fény maszk anti aging afrodita anti age fluid

  Természetesen Full-Time manuális fókusz van az obiban, és mint minden L-es objektív, ez is időjárásálló kivitel.

  Az optika 14 elemet tartalmaz 10 csoportba rendezve, ezek között 3 ED és 2 ~tag találunk 3 aszférikus felülettel a kiváló optikai teljesítmény érdekében.

  svájci cormoret anti aging anti aging swiss gini koefficiens

  Az Intelligens Zoom funkciónak köszönhetően a zoomátfogás könnyedén 32x-re bővíthető. A Takumarokban koruknál fogva természetesen nincsen ~tag, így nem meglepő, hogy elég erősen jelentkezik náluk CA. A szférikus aberráció kiküszöbölése manapság már lehetséges aszférikus szemüveglencse gömbfelületekkel határolt, ún. Megjegyzem, hogy akármilyen eljárásokat is alkalmaznak a fényképezőgép objektív magasabb aszférikus szemüveglencse érdekében, minden esetben célszerű aszférikus szemüveglencse tapasztalatokat is figyelembe venni vásárlás előtt.

  anti aging injekciók felülvizsgálata öregedésgátló kezelés nőknek