Bejelentkezés

Eucerin szemkörnyékápoló. 10 % kedvezmény az első vásárlásból

Patikakereső Megveszem A szemkörnyék dehidratált, érzékeny bőrére.

  • Neutrogena ránctalanító szérum kattint
  • Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló 15ml | Millennium Gyógyszertár
  • Legjobb férfi öregedésgátló krém zsíros bőrre
  • EUCERIN AQUAPORIN ACTIVE szemkörnyékápoló 15 ml - patika24 g

Hidratálókrém, mely intenzív, 24 órás hidratációt nyújt és csökkenti a püffedtséget, valamint a szem alatti sötét karikák láthatóságát. Eucerin szemkörnyékápoló the morning my eyes felt brighter and the skin appeared smoother.

Lo Mejor de Eucerin

Emellett csökkenti a püffedtséget és a szem alatti sötét karikák láthatóságát. Bőrünknek a hatékony és eredményes működéshez vízre van szüksége. A jól hidratált bőr sima, rugalmas és ragyogó.

eucerin szemkörnyékápoló svájci bankszámlanyitási dokumentumok anti aging

Amikor a természetes védelem gyengül, a bőr nedvességet veszít és dehidratálttá váik. A dehidratált bőr fakó, feszül és nem képes távol tartani a külvilágból származó irritáló anyagokat. Ennek eredményeként érzékennyé válik.

EUCERIN AQUAporin ACTIVE Hidratáló szemkörnyékápoló

Ahhoz, hogy a bőr megjelenésre és érzésre is eucerin szemkörnyékápoló legjobb formában maradjon, intenzív és hosszú távú hidratálásra van szükség. Szemünk körül a bőr különösen vékony, és a dehidratált, érzékeny bőrön sokkal nagyobb valószínűséggel válnak láthatóvá a stressz és a fáradtság jelei, például a püffedés és a sötét karikák.

Használata: Alkalmazza reggel és este. Érintse hozzá a hűsítő applikátort a szemkörnyék finom bőréhez. Extra élénkítő hatást érhet el, ha használat előtt hűtőszekrénybe teszi a terméket.

A bőrnek intenzív és hosszan tartó hidratálásra van szüksége, hogy érezhetően a legjobb formáját mutathassa. A legtöbb hidratáló azáltal növeli a bőr nedvességtartalmát, hogy korlátozza a víz elpárolgását a bőrből, vagy nedvesítőszerek segítségével, mint amilyen például a glicerin, mely megköti a nedvességet a bőr külső rétegében.

eucerin szemkörnyékápoló anti aging élelmiszerek livestrong bolt

A két módszer egyszerre is alkalmazható. Azonban a bőrnek megvan a saját hidratációs rendszere, melyet az aquaporinok alkotnak. Ezeken keresztül áramlik a víz a hámsejtek között, s ez belülről segíti a bőr hidratálását.

eucerin szemkörnyékápoló obagi anti aging vélemények

A formulában megtalálható a csúcstechnikát képviselő hidratáló összetevő, a glüko-glicerol, mely bizonyítottan növeli az aquaporinok számát a bőrben. Eucerin szemkörnyékápoló a püffedtséget és a sötét karikák megjelenését, csökkenti a finom ráncok mélységét.

eucerin szemkörnyékápoló lézeres ránctalanítás ára

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok igazolják, hogy alkalmas az érzékeny bőrön való használatra. A termék illatanyag- és parabenmentes. Szemészeti tesztek bizonyítják, hogy kontaktlencsét viselők is használhatják.

eucerin szemkörnyékápoló perlier termékek anti aging krém

Klinikai és bőrgyógyászati vizsgálatok A terméket szigorú klinikai vizsgálatokkal tesztelték in vitro és in vivo módszerekkel, melyek igazolták a termékcsalád hatékonyságát és alkalmasságát az érzékeny bőrön való használatra. Az eredményeket bőrgyógyászok, valamint maguk az alanyok is értékelték.

A leggyakoribb kozmetikai összetevő, általában az INCI listák első helyén szerepel, vagyis a legtöbb krém fő összetevője. Oldóanyag a többi összetevő számára, és hidratáló hatású ha már benne van a bőrben, kívülről szárító.

Intenzív hidratálás: fokozott hidratáltság 24 órával az első használat után. Hosszan tartó hidratálás: még a rendszeres használat abbahagyása után 3 nappal is egyértelmű volt a fokozott hidratáltság. Azok is használhatják, akik kontaktlencsét viselnek.