A 8 öregedésgátló étel, amelynek az étrendben kell lennie

Öregedésgátló drágakövek. K'derm öregedésgátló, regeneráló és feszesítő intenzív prémium szérum gél

házi anti aging lotion kollagén anti aging nappali krém

Tájékoztatás Leírás Az Acmella Oleracea Brazíliában honos növény, napjainkban egész évben virágzik a trópusi vidékeken. Madagaszkár szigetén és Reunion területén már évszázadok óta gyógynövényként használatos. Kozmetikai szempontból a magas alkilamid tartalmáért érdekes.

ultra prime anti aging nytimes biogenesis anti aging

Ez a kivonat tömény, stabil és könnyű a készítményekbe belefoglalni. Az acmella kivonatot beleépíthetjük kozmetikai készítmények széles skálájába.

Mayam Acmella kivonat, öregedésgátló hatóanyag, 5 ml | Biosziget

Ezzel a hatóanyaggal a figyelem a kollagént körülvevő környezetre irányul, a bőr szerkezetének megerősítése lévén az öregedésgátló drágakövek cél. A bőr sűrűsége és feszessége gyorsan feljavul, csökken a bőr felületének a sprődsége, egyenetlensége.

skinhd feszesítő szérum anti aging kezelés svájci delphi anti aging fejlesztő

A kivonatnak egy jól meghatározott öregedésgátló hatása van, az alap mechanizmus a belülről történő feszítés. Szinonimák: acmella oleracea, spilanthes acmella, paracress Előállítási mód: a növény virágaiból egy olajos alapban készülő a kivonat frakcionált kókuszolajban Eredet és minőség: teljes mértékben természetes, adalékmentes, illatosító- és tartósítómentes.

sensai cellular teljesítmény ránctalanító krém 30 immun anti aging bőrápoló termékek

A növény földrajzi származása Dél-Afrika, a kivonat Franciaországban készült.