AMAZON PRIME DAY AJÁNLATOK A LEGJOBB ÖREGEDÉSGÁTLÓ TERMÉKEKRŐL | IGAZI EGYSZERŰ - STÍLUS

Öregedésgátló tisztítás, Lavera Basis Sensitive Q10 öregedésgátló arcmaszk - öko és natúr termékek

További információk Gazdag tisztító krém az igényes bőrért fehér eperfa kivonattal Öregedésgátló tisztítás igénybe vett bőr is gyengéd tisztítást igényel a hatékony bőrápolás érdekében.

öregedésgátló tisztítás fejfájás bevérzett szem

A gyengéd tisztítást követően a bőr optimálisan felkészült, hogy felszívja az azt követően alkalmazott aktív hatóanyag készítményeket. A termék egy gazdag tisztító tej főleg az öregedésgátló tisztítás, igénybe vett bőrűek számára.

öregedésgátló tisztítás zöldségek jót tesznek az öregedés ellen

A vízben oldódó összetétel megkönnyíti az alkalmazást. Akár gyors sminkeltávolításra is alkalmazható.

öregedésgátló tisztítás napi frost ránctalanító krém

Az eperfa gyökér kivonat biztosítja a tiszta bőrprofilt. Hatások, tulajdonságok: -Különösen lágy ápoló formula a bőr hidro-lipid védelméhez fejlesztve -Megelőzi a májfoltokat -A bőr érzést tisztává és frissé teszi -Intenzív és alapos bőrtisztítás -Csökkenti a feszülés érzését Alkalmazás: Oszlassa el a terméket az arcon és a nyakon reggel és este, körkörös mozdulatokkal az ujjbegyeivel masszírozza be, majd langyos vízzel vagy szivaccsal mossa le.

öregedésgátló tisztítás starazolin szemcsepp ára

Minden bőrtípusra, különösen az igénybe vett, idősödő bőrre ajánlott. Főbb hatóanyagok: Fehér eperfa: eperfa gyökér kivonat, mely megakadályozza a melanin szintézist Zsíralkohol etoxilátok: nem ionos tenzid, emulgeálja a vízben és zsírban oldódó szennyeződéseket a bőr kiszárítása nélkül Tömeg.

A leghatékonyabb öregedésgátló krém? 😮