Ha ezt kipróbálod, nem sminkelsz többé ugyanúgy! - Ezt kell tudnod a primerről - Retiküpenzugydrukker.hu |

Ráncfeltöltő alapozó. Clinique even better alapozó

Marton Adrienn A primert vagy más néven sminkalapot sokan összekeverik az alapozóval, vagy úgy gondolják, a púderalapozó alá felesleges még egy réteget kenni, pedig, ha megtalálod a neked való terméket, soha többé nem mondasz le róla.

ráncfeltöltő alapozó svájci napfényes napok anti aging

Ez ugyanis ráncfeltöltő alapozó abban segít, hogy a smink teltebb legyen, és a helyén maradjon, de a ráncokat is elhalványítja, kitölti a pórusokat, és elfedi az apró egyenetlenségeket. Milyen primert válassz?

Ha ezt kipróbálod, nem sminkelsz többé ugyanúgy! – Ezt kell tudnod a primerről

Ahogyan az alapozóból, úgy a primerből is többféle létezik. Az egyik legfontosabb szempont a kence állaga: zsíros bőrre inkább folyékony sminkalapot használj, míg a száraz ráncfeltöltő alapozó a kombinált bőrön a zselés vagy a krémes primer mutat jobban.

ráncfeltöltő alapozó juvelier anti aging arcszérum a cv

A primer esetében a szín kevésbé lényeges, hiszen nem az optikai fedés a feladata, ha azonban szeretnél rásegíteni az alapozó hatására, vagy sok a piros folt a bőrödön, választhatsz enyhén színezett sminkalapot is az áttetsző változat helyett.

Ezeken kívül további kategóriákból is szemezgethetsz, bőrtípusodnak megfelelően vásárolhatsz ráncfeltöltő, pórusösszehúzó vagy egyszerű bőrfelszínjavító primert is.

ráncfeltöltő alapozó 25 yaş anti aging krem

Hogyan használd? Kevés egyszerűbb dolog van a világon, mint a primer felvitele. Ecsettel vagy szivaccsal is eldolgozhatod — erre főként a folyékony állagú termékeknél van lehetőséged - de ugyanolyan hatást érsz el, ha ráncfeltöltő alapozó megtisztított, száraz arcbőrre ugyanúgy kened fel, mint egy egyszerű hidratáló krémet: körkörös, kenő mozdulatokkal.

ráncfeltöltő alapozó biztonságos anti aging termékek terhesség alatt

A sminkalap hasonlóan is viselkedik majd, mint az arckrém, egy kicsit beszívja a bőröd, hiszen így válik lehetségessé a bőrfelszín egyenetlenségeinek javítása. Ha megszáradt a kence, jöhet az alapozó, innentől a sminkelés megszokott menetét alkalmazd.

ráncfeltöltő alapozó motel de rennaz svájc anti aging