Farmasi ránctalanító krém

Ránctalanító kézkrém, Adrienne Feller Rose de Luxe Krémpakolás

SHOCK CREAM - MAKE ANTI-AGING NIGHT CREAM TO LOOK 10 YEARS YOUNGER THAN YOUR AGE

Leírás A Dermedic Angio éjszakai ránctalanító krém a rozáceaval érintett területen enyhíti a feszességet és a duzzadást, így nyugtató hatással bír a kitágult hajszálerekkel rendelkezõ bõrön, a kialakuló rozácea elsõ szakaszában is.

Minimalizálja az arcon megjelenő bőrpírt és erősíti a hajszálereket.

ránctalanító kézkrém

A Troxerutin megóvja az erek töredezését és apró extravazáziók kialakulását. A rozáceával érintett területen enyhíti a feszülést és a duzzadást, így nyugtató hatással bír a kitágult hajszálerekkel rendelkező bőrön, a kialakuló rozácea első szakaszában is. Csökkenti a duzzanatot és a bőrpírt.

ránctalanító kézkrém

Az Arnica Montana segíti a bőr mikrocirkulációját, erősíti és összehúzza a hajszálereket, segíti a gyulladásban levő terület gyógyulási folyamatát. Hosszútávú támogatást nyújt a ránctalanító kézkrém megfelelő működéséhez.

ránctalanító kézkrém

Ananoszóm C vitamin könnyen átjut az epidermisz gátján és a bőr mélyebb rétegeibe hatol be. Felgyorsítja a kollagén szintézist, megerősíti a hajszálerek falait és antioxidáns tulajdonságokkal bír. Helyreállítja a bőr lipid ránctalanító kézkrém és javítja a bőr hidratációját. Az olívaolaj, a phytosqualane és az avokádóolaj összetevők tökéletes kombinációját biztosítja, mely a bőrben tartja a vizet.

ránctalanító kézkrém

A, B, D, E vitaminban, ásványi sókban és szkvalánban gazdag, mely késlelteti a bőr öregedési folyamatait azáltal, hogy megóvja a bőrt a kiszáradástól.