Soliteint Q10 szemkörnyék ápoló krém - 30 ml

Rossmann szemránckrém

Tartalom

  öregedés elleni élelmiszer bőr trwa éves egyezmény az anti aging

  Nézd meg a termékelérhetőséget a hozzád legközelebbi üzletben A listákban azok a települések és üzletek jelennek meg, melyek választékának része az adott termék! Település Termékleírás Termékleírás Segít csökkenteni a szem alatti sötét karikákat és elősegítheti a ráncok kialakulása elleni védekezést a szemkörnyéki területen.

  svájci anti aging ingyenes weboldal tárhely örökké fiatal anti aging arcolaj

  Bőrgyógyászok, szemorvosok által tesztelt. Kontaktlencse viselők számára is alkalmas. Cikkszám A termék cikkszáma sikeresen a vágólapra másolva.

  megtalálni a legjobb ránctalanító krémet öregedésgátló bőrkezelések

  Összetevők Termék információk Termékhatás Rendszeres napi használat mellett a krém rossmann szemránckrém elősegítheti a bőr Q10 koenzim és kreatin szintjének növekedését és ezáltal belülről veszi fel a harcot a meglévő ráncok csökkentése érdekében és az újak kialakulása ellen.

  A könnyű, gyorsan beszívódó krémet kifejezetten az érzékeny szemkörnyéki területre fejlesztették ki. Rossmann szemránckrém Elősegítheti a ráncok kialakulása elleni védekezést, Csökkenti a szem alatti sötét karikákat, Bőrbarát, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt, Kontatklencsét viselők is használhatják Elkészítés és felhasználás Használat: Gyengéden vigye fel a krémet a szemkörnyéki rossmann szemránckrém és apró ütögető mozdulatokkal segítse a krém beszívódását.

  anti aging szépség bőr eucerin anti wrinkle face lotion

  Javasolt életkor: