Ráncfeltöltés (hialuronsavas) | Bőrgyógyász Dr.

Hialuronsavas ráncfeltöltés

Kezdőlap Ráncfeltöltés hyaluronsavval A hyaluronsav testünk természetes alkotórésze, amely megköti a vizet a szervezetben, hidratál és volument pótol.

hialuronsavas ráncfeltöltés

Segítségével a ráncok kisimíthatók, a vonások lágyabbá tehetők. A ráncfeltöltés eredményeként az arc a természetes fiatalságát nyeri vissza. A hyaluronsavas ráncfeltöltés során vékony tű vagy tompa végű, flexibilis kanül segítségével hyaluronsavat juttatunk a bőrbe, ettől ráncok kisimulnak, a vonások pedig lágyabbá válnak. A ráncfeltöltés eredményeként a bőr visszanyeri természetes fiatalságát.

hialuronsavas ráncfeltöltés

A hyaluronsavas ráncfeltöltés az arcon, a homlokon, a nyakon megjelenő ráncok mélységét csökkenti, a ráncokat feltölti, kisimítja, hatására a szem alatti karikák, mély árkok észrevétlenné válnak, a szem körüli ráncok elsimulnak, csökkenti az orrtól a szájzugig futó, úgynevezett nasolabiális redő mélységét, és feltölti azt, eltünteti az arcon látható bemélyedt — jellemzően pattanások által okozott — hegeket, elsimítja a szájzugban és a hialuronsavas ráncfeltöltés körül megjelenő ráncokat.

A hyalorunsavas ráncfeltöltés kezelés A kezelés általában nem igényel 30 percnél hosszabb időt. A ráncok feltöltését helyi érzéstelenítésben, fájdalommentesen végezzük.

hialuronsavas ráncfeltöltés

Azonnali, látványos eredménnyel járó művelet. A beavatkozás nyomaként hialuronsavas ráncfeltöltés apró pötty látszik az arcon, de nap alatt ezek is nyomtalanul eltűnnek. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseinket a legkorszerűbb, legbiztonságosabb anyagok, eljárások anti aging kezelések cambridge kezeljük.

hialuronsavas ráncfeltöltés

A hyalronsavas ráncfeltöltés előnyei: A hyaluronsavnak hatalmas előnye, hogy nem hialuronsavas ráncfeltöltés káros mellékhatásokkal sem rövid, sem hosszú távon.

Mivel a hyaluronsav felszívódó — reverzibilis — anyag, fél—egy év múlva lebomlik. Hialuronsavas ráncfeltöltés hyaluronsavnak hatalmas előnye, hogy reverzibilis, vagyis olyan speciális anyag, amely a hyaluronidase enzim segítségével feloldható, ha nem hialuronsavas ráncfeltöltés az eredmény, esetleg szövődmény alakul ki.

hialuronsavas ráncfeltöltés

A ráncfeltöltés eredménye ezért 6—10 hónap elteltével várhatóan elmúlik, vagyis a bőr fiatalos, ránctalan megjelenésének megőrzése érdekében a beavatkozást célszerű megismételni. Mimikairánc-kezeléssel kombinálva jelentősen növelhető a kezelés tartóssága. Kezelésünket férfiaknak is ajánljuk!

Arcformázás: Revolax hialuronsavas feltöltés botox kezeléssel kombinálva - Royal Clinics