Arc- és nyakplasztika

Nyak ráncok, Ránctalanító kezelések

Tartalom

  Milyen igaz!

  nyak ráncok

  A nyak, dekoltázs bőre ráadásul vékonyabbmint az arc bőreazaz az esetleges kezelésekre is lassabban reagálhat, ezért tulajdonképpen még az arckezeléseket megelőzően érdemes ezekre a területekre fektetni a hangsúlyt. A legjobb a megelőzésde ha már kialakultak a ráncokfoltok vagy a rettegett pulykanyakakkor sincs késő hála a modern technikának.

  A nyak és dekoltázs bőre érzékeny ezért kíméletes eljárásokkal feszesítünkmint vékonyszálas kontúrkezelésmikrotűs radiofrekvenciafrakcionált Co2 lézer kezelésszükség esetén orvosi mélypeeling is nyak ráncok.

  nyak ráncok

  Léteznek már a nyak és dekoltázs felületes ráncaiba adható hyaluronsavas töltőanyagok ,melyek gyönyörűen kisimítják a vékony megtört bőrt. A pigmentfoltokat lézerrelnyak ráncok és kémiai hámlasztással is eltávolíthatjuk. Az erősen megereszkedett valódi pulykanyakba illetve erős tokába vastag fogazott szálak ültethetők, melyek visszahúzzák a fültőhöz a logó bőrt.

  nyak ráncok

  Ha túl nagy a bőrfelesleg akkor plasztikai műtét is szóba jöhet természetesende manapság ezt a megfelelő kezelésekkel ügyesen meg lehet előzni illetve kitolni a szükséges műtét időpontját.