A szemhéjplasztika fajtái

Szemhéjplasztika szemész, Plasztikai sebészet Budapesten magánkórházban | Duna Medical Center

Felső szemhéjplasztika - Aesthetica Orvosi Központ

Az első konzultáció során átbeszélitek milyen eredményt vártok a műtéttől, érdemes-e kombinálni egyéb arcfiatalító beavatkozásokkal. Műtéti eljárás: A műtét előtti kivizsgálásokat helyben végezzük, esztétikai tanácsadónőd segíteni fog az időpontok foglalásában és az előkészületekben.

új anti aging injekciók

A maximum órás, helyi érzéstelenítéses vagy altatásos műtétre budai magánklinikánkon kerül sor. A beavatkozás technikája és hossza függ attól is, hogy alsó, felső, bal, jobb vagy mindkét szemhéj műtétjére került a választás. A szemhéjplasztika során plasztikai sebészed a felső szemhéjon kezdi a metszést a belső szemzugtól haladva a pillasor felett a külső szemzug irányába és a természetes ráncok felé folytatja.

Az alsó szemhéjon a metszés közvetlenül a pillasor alatt halad a belső szemzugtól a külső szemzug irányába és folytatódik a természetes ráncokban.

természetes anti aging kozmetikumok

A szemhéjplasztikát követően néhány órás kórházi megfigyelésre van szükség, amit kényelmes szobában tölthetsz pihenéssel. Már a műtét napján — kísérővel — hazaengedünk. Előfordulhat, — amennyiben a plasztikai sebészed szemhéjplasztika szemész tartja — hogy 1 éjszakát kell kórházban töltened, ebben az esetben exkluzív környezetben, légkondicionált, szemhéjplasztika szemész szobában töltöd az éjszakát.

anti aging tippek hírességektől az étkezéssel

Itt teljes nyugalomban és biztonságban érezheted magad, hiszen plasztikai sebészed, tanácsadónőd és professzionális személyzetünk végig a segítségedre lesz. A szemhéjplasztika után: A szemhéjplasztika rövid időn belül látható, a végleges eredményt pedig 6 hét után fogja mutatni az arc.

taf 2022 éves egyezmény az anti agingért

Műtét után héttel visszatérhetsz a munkádhoz.