Yellox 0,9 mg/ml, 5 ml szemészeti oldat - lánc

Yellox szemcsepp

Gyártó: Bausch Health Ireland Ez a gyógyszer fokozott felügyelet alatt áll, mely lehetővé teszi az új gyógyszerbiztonsági információk gyors azonosítását.

Gyógyszerkereső - EgészségKalauz

Ehhez Ön is hozzájárulhat a tudomására jutó bármilyen mellékhatás bejelentésével. A mellékhatások jelentésének módjairól a 4.

vulliens svájci anti aging

Betegtájékoztató 1. A Yellox bromfenakot tartalmaz, ami a nem szteroid gyulladáscsökkentőknek NSAID-oknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik. Úgy hat, hogy gátol bizonyos, a gyulladás kialakulásában résztvevő anyagokat. Ezért a Yellox szemcsepp felnőtteknél a szem szürke hályog műtéte utáni gyulladásának csökkentésére alkalmazzák. Nem szteroid gyulladáscsökkentők például: az acetilszalicilsav, ibuprofen, ketoprofen, diklofenak.

A Yellox fokozott elővigyázatossággal alkalmazható - ha helyileg szteroidokat pl. Gyermekek és serdülők A Yellox-ot nem szabad gyermekeknél és serdülőknél alkalmazni.

Ai fost blocat(ă) temporar

A kezelés ideje alatt szedett egyéb gyógyszerek Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. Terhesség és szoptatás Ha Ön terhes vagy szoptat, a Yellox alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával.

A Yellox bromfenakot tartalmaz, ami a nem szteroid gyulladáscsökkentőknek NSAID-oknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik.

A Yellox-ot a terhesség utolsó három hónapja alatt nem szabad alkalmazni. Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Látása a Yellox alkalmazása után rövid ideig homályos lehet.

Ha a Yellox alkalmazásakor homályos látást tapasztal, akkor a yellox szemcsepp kitisztulásáig ne vezessen gépjárművet vagy ne kezeljen gépeket.

Fontos információk a Yellox egyes összetevőiről A Yellox nátrium-szulfitot tartalmaz, ami allergiás reakciókat okozhat. A Yellox benzalkónium-kloridot tartalmaz, ami egy tartósítószer, mely szem irritációt okozhat.

Tartsa meg a betegtájékoztatót, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet. További kérdéseivel forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez. Ezt a gyógyszert az orvos Önnek írta fel. Ne adja át a készítményt másnak, mert számára ártalmas lehet még abban az esetben is, ha tünetei az Önéhez hasonlóak.

Ne alkalmazza a Yellox-ot, amikor kontaktlencsét anti aging koncepció reims pezsgő, mivel a benzalkónium-kloridról ismert, hogy elszínezi azokat. Ráadásul a kontaktlencse viselése a szürke hályog műtét után sem javasolt.

Ezért a Yellox alkalmazásának ideje alatt ne viseljen kontaktlencsét. A Yellox-ot mindig az orvos által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét.

  • Úgy működik, hogy blokkolja a gyulladás kiváltásában részt vevő bizonyos anyagokat.
  • Fortuna Gyógyszertár | Termékek

Az adag és a kezelés időtartama A javasolt adag egy csepp Yellox az érintett szem ek be, naponta kétszer reggel és este. Ne alkalmazzon többet az érintett szem ek bőr öregedésgátló loungewear adott, naponta kétszer egy cseppnél.

A Yellox-ot a szürke hályog műtétet követő napon kezdje el használni.

A műtétet követő első 2 héten folytassa a cseppek alkalmazását. Ne alkalmazza a Yellox-ot 2 hétnél hosszabb ideig.

rossmann szemránckrém

Alkalmazás - A szemcsepp alkalmazása előtt mosson kezet. Ha bármilyen más szemcseppet is használ, várjon legalább 5 percet a Yellox és más szemcseppek alkalmazása között.

Yellox 0,9 mgml, 5ml szemészeti oldat Lánc Alacsony árak!

Ha yellox szemcsepp előírtnál több Yellox-ot alkalmazott Meleg vízzel öblítse ki a szemét. Ne használjon több szemcseppet, amíg nem jön el a következő, szokásos adag ideje. A Yellox véletlen lenyelésekor a gyógyszer felhígítása érdekében folyadékot pl.

Ha elfelejtette alkalmazni a Yellox-ot Alkalmazzon egyetlen adagot, amint eszébe jut. Ha már majdnem itt az ideje a következő adagnak, akkor hagyja ki az elfelejtett adagot.

kollagén plusz anti aging prisma natural

Folytassa a következő, előírt adaggal, a tervezett időben. Ne alkalmazzon kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására. Ha idő előtt abbahagyja a Yellox alkalmazását Ne hagyja abba úgy a Yellox alkalmazását, hogy nem beszélt kezelőorvosával. A Yellox alkalmazásának abbahagyásakor ritka esetekben a gyulladás fellángolását figyelték meg, pl.

Ehhez Ön is hozzájárulhat a tudomására jutó bármilyen mellékhatás bejelentésével. A mellékhatások jelentésének módjairól a 4. Betegtájékoztató 1. A Yellox bromfenakot tartalmaz, ami a nem szteroid gyulladáscsökkentőknek NSAID-oknak nevezett gyógyszerek csoportjába tartozik. Úgy hat, hogy gátol bizonyos, a gyulladás kialakulásában résztvevő anyagokat.

Ha bármilyen további kérdése van a gyógyszer alkalmazásával kapcsolatban, kérdezze meg orvosát vagy gyógyszerészét. Ha a kezelés befejezése utáni héten a látás romlását vagy homályos látást észlel, azonnal kezelőorvosához kell fordulnia.

Az alább felsorolt lehetséges mellékhatások gyakoriságát a következő egyezményes megjelöléseket használva határozták meg: Ha a szemcseppek alkalmazása közben az alábbi mellékhatások bármelyikét észleli, azonnal forduljon orvoshoz: Nem gyakori mellékhatások beteg közül 1 - 10 beteget érint Idegentest érzés a szemben, a szem yellox szemcsepp és gyulladása, a szem felszínének sérülése és gyulladása, a szem váladékozása, a szem viszketése, irritációja vagy fájdalma, a szemhéj feldagadása vagy vérzése, gyulladás miatti látásromlás, lebegő foltok vagy mozgó pontok a szeme előtt vagy romló látás, ami yellox szemcsepp szemfenék ideghártya vérzését vagy károsodását jelezheti, kellemetlen érzés a szemben, fényérzékenység, csökkent vagy homályos látás, yellox szemcsepp arc feldagadása, köhögés, orrvérzés vagy orrfolyás.

Ritka mellékhatások 10 beteg közül 1 - 10 beteget érint A szem felszínének sérülése, a szem bevörösödése, asztma. Mellékhatások bejelentése Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Yellox szemcsepp a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

Kategóriák

A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A palackon és a dobozon feltüntetett lejárati idő EXP után ne alkalmazza a Yellox-ot.

hannibal kadhafi svájci anti aging

A lejárati idő a megadott hónap utolsó napjára vonatkozik. Legfeljebb 25 °C-on tárolandó.

anti aging stratégia

A fertőzés megelőzése érdekében a felbontás után 4 héttel akkor is dobja ki a palackot, ha maradt benne yellox szemcsepp. Írja rá a felbontás dátumát a doboz címkéjén lévő, erre a célra biztosított helyre.

  • CRP C-reaktív fehérje Mielőtt bármilyen gyógyszert elkezdene szedni, beszélje meg kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.
  • Yellox (5 ml) - penzugydrukker.hu

A gyógyszereket nem szabad a szennyvízzel vagy a háztartási hulladékkal együtt megsemmisíteni. Kérdezze meg gyógyszerészét, hogy szükségtelenné vált yellox szemcsepp miként semmisítse meg. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét. Az oldat 0,9 mg bromfenakot tartalmaz milliliterenként nátrium-szeszkvihidrát formájában. Egy csepp megközelítőleg 33 mikrogramm bromfenakot tartalmaz.

Milyen a Yellox készítmény külleme és mit tartalmaz a csomagolás A Yellox egy átlátszó, sárga folyadék oldatami 5 ml-t tartalmazó, csavaros kupakkal lezárt műanyag palackban kerül forgalomba.